Tips voor het verkopen van een huis met een makelaar

Tips voor het verkopen van een huis met een makelaar

Uw makelaar moet de waarde van uw onroerend goed kunnen uitleggen aan potentiële kopers. Het is belangrijk om de verschillen te begrijpen tussen een dure woning en een woning die redelijk geprijsd is. Zo weet u zeker dat uw woning op de juiste manier op de markt wordt gebracht. Daarnaast moet uw makelaar potentiële kopers op een positieve manier rond uw woning kunnen leiden. Een goed makelaarskantoor weet de beste prijs voor uw huis te krijgen Utrecht proactief. Een huis met een hoge prijs zal de hoogste prijs aantrekken, maar een huis met een lage prijs zal waarschijnlijk niet verkopen.

Makelaar

Uw makelaar moet de processen en procedures van de verkoop kunnen uitleggen. Vraag naar de kosten van fotografie en marketing. Uw foto's zijn cruciaal voor het aantrekken van potentiële kopers. Vraag indien nodig ook nieuwe foto's aan. De makelaar moet ook controleren of de eigendomsgegevens correct zijn, zoals het adres. De makelaar moet ook bekend zijn met de verschillende grote onroerendgoedwebsites en accounts bij hen hebben. Dan moet u er zeker van zijn dat uw huis in goede handen is.

Uw makelaar regelt bezichtigingen voor potentiële kopers. Een goede makelaar zal alle panden op de shortlist bezoeken om potentiële kopers te informeren over eventuele verrassingen. Een goede makelaar zal het contact onderhouden tussen de eigenaar en de makelaar die toezicht houdt op de verkoop. Wilt u liever alleen naar een bezichtiging, dan kunt u voor meer technische vragen altijd met de makelaar mee. Als je wilt, kun je ook zelf de bezichtiging bijwonen.

Klik op deze link: Paul Thijssen makelaars en taxateurs o.g.