Koop je kleding met afterpay

November 17, 2017 by Tamara with 0 comments

Koop je kleding met afterpay


Misschien ken je het wel. Je bent lekker aan het shoppen, online want daar hou je van. Heb je het perfecte kledingsstuk gezien! Maar je geld voor deze maand is net even op. Er staat bij je winkel bij dat er nog maar een paar zijn in jouw maat, en hij is echt geweldig! Wat doe je dan? Hopen dat hij er volgende maand nog is?

Koop je kleding met Afterpay

Bij deze shops hoeft dat niet meer. Vergelijk je favoriete kleding, kijk bij welke winkel hij het goedkoopste is en reken hem bij de winkel af met Afterpay achteraf betalen. Gemakkelijker kan niet. Met Afterpay kun je bij een steeds groter aantal winkels betalen met een digitale acceptgiro, maar lang niet alle winkels bieden het aan. Met ons overzicht kun je niet alleen fashion vergelijken, maar ook nog eens zeker weten dat je het bij de shop met achteraf betalen af kunt rekenen.

Ontvang het eerst thuis en betaal later

Zo ontvang je je order thuis, kun je het rustig allemaal passen of het je leuk staat en houd je alleen wat je wilt houden. De rest stuur je terug. Je factuur wordt dan aangepast zodat jij alleen hoeft te betalen voor wat je daadwerkelijk houdt. Niets meer.

Leave Comment

Categories