Top Brands

tft clothingSilent memories
Lucardichalrose-logodaniele donati logo
brunotti logoSacha

 

Dameskleding met Afterpay kopen

Niets is leuker dan lekker winkels doorlopen, op zoek naar de perfecte outfit voor je werk, een feest, een date of gewoon een avondje uit. Maar veel online winkels vragen je vooraf te betalen met iDeal. En dat terwijl je nog helemaal niet weet of alles past!

Daarom zijn de diensten van Afterpay zo groot geworden in de mode-branche. Je dameskleding kun je namelijk online kopen, thuis passen, kijken wat je wilt houden en de rest stuur je terug. Je betaalt daarbij vervolgens alleen voor wat je uiteindelijk houdt. En allemaal dankzij de betaalmogelijkheden van Afterpay.

Deze winkels bieden Afterpay bij hun dameskleding

Lang niet alle winkels gebruiken deze manier van betalen. En eerst was het een heel gezoek om te kijken of het logo van Afterpay onderaan de pagina van je lievelingsshops stond. Wij hebben er echter wat op gevonden: een kledingvergelijker met alleen maar shops waar je achteraf kunt betalen.

Zo weet je dat áls je een leuk shirtje, topje, broek of jurkje vindt, dat je je geen zorgen hoeft te maken over de wijze van afrekenen en je met je favoriete betaalmethode terecht kunt.

Shop ze!

 

 

Contact

Mandenmaker 19

3648 LA Wilnis

info@kledingafterpay.nl

Blog Latest

Koop je kleding met afterpay

Koop je kleding met afterpay

Misschien ken je het wel. Je bent lekker aan het shoppen, online want daar hou je van. Heb je het perfecte kledingsstuk gezien! Maar je geld voor...

November 17, 2017 by Tamara with 0 comments