Top Brands

Silent memoriestft clothing
Lucardidaniele donati logochalrose-logo
brunotti logo

 

5 leuke horloges die je met afterpay kunt kopen

Horloges die je achteraf pas betaalt, als het in alle opzichten passend is. Dat is het voordeel, de veiligheid en de betrouwbaarheid van Afterpay. Bij alle andere webshops moet er eerst betaald worden voordat het verzonden kan worden. Vervolgens krijg je het thuis gestuurd en dan pas kun je bepalen of je het artikel wilt houden, of toch terugsturen. Allemaal gedoe en kosten, dat wil niemand.

Bij Afterpay zijn we anders, heel anders zelfs. Een produkt kun je uiteraard duidelijk zien op het beeldscherm, maar de werkelijkheid is toch net weer iets anders. Omdat we bij Afterpay klantgericht zijn, hoef je pas te betalen na ontvangst van het bestelde artikel. Zo weet je ook zeker dat je niets hoeft te betalen als je het wilt ruilen of retourneren. Een verzekering voor beide kanten, dat is Afterpay.

Horloges

Behalve de service van achteraf betalen en de betrouwbaarheid, staat Afterpay ook voor kwaliteit en de breedte van het assortiment. Voor elk wat wils. De gedachte hierachter is ook dat je bij Afterpay echt je hele garderobe kunt aanschaffen, van top tot teen, over de hele breedte ofwel van A tot Z.

Een horloge wordt vaak als accessoire beschouwd, maar het is veel meer dan dat. Het horloge kan mannelijk, vrouwelijk of unisex zijn. Een horloge is immers net zo belangrijk als kleding, schoenen, jassen en hoofddeksels. Het laat je stijl zien, je smaak, de gelegenheid waarvoor je het gebruikt en als aanvulling van je kledingstijl.

Dus als je kleding bestelt bij Afterpay kun je het horloge in een moeite door doen. Zo heb je een perfecte match, daarvan ben je dan verzekerd. Je horloge is dan een sieraad, passend bij je outfit. Er is een grote variatie aan grootte, kleur, materiaal en uiteraard de klok zelf.

Een horloge is handig, omdat het altijd de tijd weergeeft en op een batterijtje loopt. Bij een smartphone of andere mobiele telefoon is er altijd het risico van geen bereik. En laatkomen, daar houden we niet van. Zo heb je de tijd altijd bij je.

Het is leuk om zorgvuldig je eigen horloge te kiezen, voor het sporten, het kantoor, het alledaagse leven of zelfs voor bijzondere gelegenheden. Een horloge geven is ook bijzonder leuk, vooral als je weet wat de persoon in kwestie zoekt. Weer eens iets anders.

Volop keus

Inderdaad, dat heeft Afterpay in de aanbieding, zoveel horloges heb je nog nooit bij elkaar gezien. Net zo gevarieerd als alle andere produkten van Afterpay, kwalitatief net zo goed. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is net zo goed als bij de overige artikelen. Er zijn maar liefst 10 pagina’s vol met horloges. Neem er daarom maar goed de tijd voor en laat je verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden. Qua soort is er ruim voldoende keus, maar ook qua prijs.

De prijsklasse is net zo gavieerd als het totale aanbod van horloges. Zo vind je alles wat bij je past, in alle opzichten. Voor de brede en de smalle pols, de jonge en de oudere pols, een felle of neutrale kleur, modern, klassiek, sportief en er tussenin, alles is mogelijk.

Wat je zoekt en waarbij

Bedenk eerst eens waar je naar op zoek bent. Gewoon een horloge om duidelijk de tijd op te zien, zelfs de datum is mogelijk. De tijd gaat hard, zo heb je de tijd altijd in alle opzichten bij je. Vaak gaat het om horloges die overal een nummer hebben, in de gehele rondte. Dit gaat meestal om de wat grotere horloges, die ook een sportief uiterlijk hebben, namelijk de ice-watch horloges. De klokken zijn gemaakt van kunststof, de bandjes meestal van silicone. Inderdaad, deze zijn tevens waterbestendig. Regen is geen probleem, snorkelen en zwemmen ook niet.

Deze sportieve variant is o.a. verkrijgbaar in fel groen, maar ook in helder blauw en wit. Tevens zijn er ice-watch horloges die wat eleganter zijn, zoals die voor de dames in oud roze en met een klok met romeinse cijfers erop. Toch heeft deze ook alle voordelen van het merk ice-watch. Chique en sportief tegelijk, dat is een mooie combinatie.

Een extra mooi detail van ice-watch is het ontwerp van de wijzerplaat. Deze kan uiteraard een egale kleur hebben, maar ook een afbeelding van een bloem of een combinatie van kleuren. Een bijzonder en uniek horloge, voor diverse gelegenheden.

Toch kan het nog eleganter, namelijk bij het merk Cluse. Wie een horloge zoekt bij een elegantere outfit, nette pakken of een mantelpakje, kies dan voor een horloge van dit merk. Alleen staat het cijfer 12 in Romeinse cijfers bovenin, voor de rest alleen verticale strepen over het geheel, maar het is heel gemakkelijk om de tijd af te lezen.

De kleuren van dit merk Cluse zijn eveneens chique, in zwart, wit, grijs, oud roze en uiteraard in combinaties. Een witte wijzerplaat met een zwarte omlijsting of andersom. Als de omlijsting bijvoorbeel oud roze is, zijn de wijzers en de nummers dit ook. Deze merken hebben ook de combinatie met zilver en wit, zelfs goud en wit. Bijzonder en toch niet te opvallend. De wijzerplaten zijn bescheiden, minder opvallend dan de ice-watch, je kunt het cluse horloge wel als een sieraad beschouwen. Als je regelmatig zilver draagt, kun je voor een cluse horloge kiezen die wit en zilver combineert. Dit geldt uiteraard ook voor het goud.

Bij ice-watch is er vaak sprake van felle kleuren en opvallend combinaties, bij cluse is dit wat rustiger. De ice-watch horloge is vaak wat praktischer, ook als het gaat om het zien van de juiste tijd, dit is duidelijk.

Echt voor elk wat wils. Je hebt alle tijd om rustig te kijken en te vergelijken. Als het niet bevalt, stuur het gewoon terug. Dat is afterpay!

 

 

 

Contact

Mandenmaker 19

3648 LA Wilnis

info@kledingafterpay.nl

Blog Latest

Koop je kleding met afterpay

Koop je kleding met afterpay

Misschien ken je het wel. Je bent lekker aan het shoppen, online want daar hou je van. Heb je het perfecte kledingsstuk gezien! Maar je geld voor...

November 17, 2017 by Tamara with 0 comments