Top Brands

Silent memoriestft clothing
Lucardidaniele donati logochalrose-logo
brunotti logo

Kleren maken de man, dit is een waar woord. Heren zijn meestal niet zo dol op kleding aanschaffen, maar als ze gaan, dan willen ze dit goed doen. Ga daarom inderdaad voor het voor het beste en doe het in een keer goed. De herenkleding van Afterpay past in alle opzichten bij de heren, de stijl, de klasse, de kwaliteit en niet te vergeten: de prijs!

Winkelen online is een uitkomst in het leven van alledag, zeker voor hen die niet graag allerlei winkels af willen lopen. Alles, maar dan ook alles is verkrijgbaar via onze website, ook accessoires, sokken ondergoed, jassen en zelfs schoenen. Van top tot teen gekleed gaan dankzij Afterpay Herenkleding.

 

Inderdaad, Afterpay

Achteraf betalen dus, het is niet zomaar een lokkertje, het is een werkelijke betaalwijze. Zonder rare voorwaarden, zonder addertjes onder het gras. Veel online winkels hebben het systeem van ‘ideal’, eerst betaal je, dan pas wordt het verstuurd en als het niet past of niet leuk staat, dan stuur je het weer terug. Allemaal een hoop gedoe, je wordt er al moe van als je het leest. Daarom heeftAfterpayeen andere optie; je bestelt je kleding, je krijgt het thuisgestuurd en kunt rustig bekijken wat past of niet past, wat leuk is of niet.

Daarna kun je de kleding die niet in de smaak of maat valt terugsturen en betaal je alleen voor wat je houdt. Wij leggen het allemaal bij de klant neer, die bij ons centraal staat. Het voordeel is perfect bij Afterpay, maar de kwaliteit niet minder. Alleen kleding van de beste merken wordt bij ons verkocht.

Categoriën voor elke prijs

Je kunt zelf kiezen in welke prijs categorie je wilt zoeken. Klik ook in de categorie wat je zoekt, broeken, t-shirts etc. zodat je dit allemaal van hetzelfde merk krijgt, dan weet je zeker dat het past, in alle opzichten.

Levi is een goed merk en bijzonder populair, betaalbare kwaliteit voor iedereen. Dit geldt ook voor het merk Only&sons. Verder is er nog Petrol en vele andere merken met allerlei stijlen, stoffen en kleuren. Originaliteit is belangrijk, daarom zijn er maar liefst ruim 100 pagina’s met herenkleding.

Een goede investering in je kleding betaalt zichzelf feitelijk terug. De kwaliteit zorgt ervoor dat alles langer meegaat en je koopt alles wat op elkaar is afgestemd.

Formeel of informeel

Veel kledingsoorten zijn bijzonder eigentijds en casual maar toch goed genoeg voor vele gelegenheden. Mooie t-shirts, casual overhemden en truien, voor de verschillende seizoenen, dit geldt ook voor de (spijker)broeken, jassen en schoenen. Enerzijds zijn ze alledaags, anderzijds hebben ze net dat beetje extra dat het bijzonder maakt. Bovendien is de kwaliteit sterk, zodat je er langer mee doet en ook van alles kunt doen met deze kleding, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het behoud ervan.

Maar ook op formeel gebied is er van alles te verkrijgen. Keurige overhemden, zonder overdreven chique te zijn. Modieuze en vlotte overhemden, dat past in het straatje van Afterpay. Ook keurigejasjes en blazers zijn verkrijgbaar, ook in allerlei kleuren. Een zwart overhemd is netjes en toch weer eens iets anders, net als het blauw met offwhite geprinte overhemd.

Originaliteit

Dit is een van de belangrijkste kenmerken van Afterpay is dat alles wat je hebt uniek is. Geen kleding waar iedereen in loopt, daar is de keuze veel te groot voor. Maak het makkelijk voor jezelf, bestel de kleding die je nodig hebt, of gewoon leuk is, van hetzelfde merk en op elkaar afgestemde kleuren. Iedere man is uniek, daarom moet de kleding het eveneens zijn. Bij Afterpay ben je aan het juiste adres, ook voor je dameskleding.

Contact

Mandenmaker 19

3648 LA Wilnis

info@kledingafterpay.nl

Blog Latest

Koop je kleding met afterpay

Koop je kleding met afterpay

Misschien ken je het wel. Je bent lekker aan het shoppen, online want daar hou je van. Heb je het perfecte kledingsstuk gezien! Maar je geld voor...

November 17, 2017 by Tamara with 0 comments