Top Brands

Silent memoriestft clothing
Lucardidaniele donati logochalrose-logo
brunotti logo

 

Damesschoenen wil je eerst passen, dan pas afrekenen

We hebben steeds minder tijd om uitgebreid op pad te gaan om langs al onze favoriete winkels te lopen. Daarnaast is het aanbod op internet vele malen groter dan zelfs de grootste winkelstraten van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht tezamen met ook vele merken waar je anders wellicht helemaal niet aan had gedacht.

Daarom is het tijdperk van online shoppen onomkeerbaar. Tegen zoveel mooie schoenen kun je niet oplopen. Het enige probleem: “hoe weet ik of ze wel passen?”

Gemakkelijk je schoenen eerst thuis passen

Nou is het zo dat ieder schoenmerk zijn eigen pasvorm heeft. Ben je bij het ene merk een 36 dan hoeft dat helemaal niet voor elke schoen te gelden.

En je komt er dan pas achter wanneer je hem thuis hebt, helemaal afgerekend. Betaald en wel. Niet echt ideaal. Daarom kun je tegenwoordig op een andere manier betalen. Die van Afterpay. En er zijn gelukkig genoeg schoenenwinkels aangesloten bij deze betaalmethode. Ontvang nu je bestelling eerst thuis, kijk of het past (en natuurlijk of je ze net zo leuk vind als je op de foto had gezien) en reken daarna pas af.

Super gemakkelijk!

 

 

 

Contact

Mandenmaker 19

3648 LA Wilnis

info@kledingafterpay.nl

Blog Latest

Koop je kleding met afterpay

Koop je kleding met afterpay

Misschien ken je het wel. Je bent lekker aan het shoppen, online want daar hou je van. Heb je het perfecte kledingsstuk gezien! Maar je geld voor...

November 17, 2017 by Tamara with 0 comments